duminică, 6 noiembrie 2011

Sentimente pentru fata cu ochii verzi!

Unii se indoiesc,uni cred,altii mint,inseala iar apoi realizeaza ceea ce simt.E de ajuns ca un pas sa fie facut stramb si inima din tine o auzi urland.

Acum ceva ani am cunoscut o fata, nu am cuvinte sa o descriu, sa-i spun povestea.
Ba da, am!
Si o vedea frumoasa,desi ea nu il vedea,cu ochii verzi ce parca straluceau.Toti ii spuneau,il sfatuiau ce ea nu stie sa iubeasca,cazut intr-o idila,el timid,a rostit:"Poate ca ea nu este asa si voi sigur va inselati!".El o priveste, dar ea inchide ochii, ascunde o frumusete nemarginita...se pierde in dulapul ei din piept printre rochii si fobii incercand sa para special.Si se feresc ca niste copilasi mici si ranile te dor, cand ea gadila aerul cu un aratator si ce degete mici are si ce frumoasa este cand zice: "Vino aici!"Si el tremura tot doar este om si deseneaza cu privirea trupul gol al unui inger ce parca-i facut din diavol,caci frumusetea ei este sumbra.Chipul ei palid,spalat cu lacrimile multor iubiri pierdute ,nu face decat sa accentueze acei ochi verzi si buzele ei il cer si el devine astfel o un cer ce nu are furtuna.Si ea sopteste: "Saruta-ma te rog cu ultima minciuna. Imi place sa ma minti."Si stand in patul cu asternuturi albe adevaratele sentimente ies la suprafata,oh dar stai patul,numai e pat acum e rai!Si el o atinge si o saruta cu frica ca-i firava si e mica.Si dimineata vine si el se trezeste,soarele parca-i zambeste si dragoste din oglinda-i clipeste.
Caci azi, este cea mai frumoasa fata din lume si-l iubeste si o vede tanjind, dar nu o are, si este totusi fericit.Si ce frumos vorbeste ea, cand bea si-o ceasca de cafea si cand cerseste un sarut desi totusi e tarziu. Cand te opreste din drum cerandu-si scuze si te priveste lacrimand cu zambetul pe buze si ramai mort, soptindu-ti la ureche:"Inca mai vreau sa fiu a ta, inca mai pot, inca te vreau, inca te rog! Nu ma lasa asa...".Si ea fiind singura lui dragoste,acea fata cu ochii verzi care totusi e o pacoste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu