luni, 10 decembrie 2012

Inima este locul unde se nasc sentimentele!

Bine ai venit,haide intra,curaj!Deschid toate obloanele si las amintirile sa respire.Ma las citita ca o carte,da tie,strainule.Nu am dictionar,sunt mult prea neinteleasa ai nevoie de o viata sa ma faci inteleasa.Complicata,dificila si uneori mult prea agitata din cauza gaurilor imense lasate de trecut in mine.Interiorul meu are inca miros diafan al unei povesti de dragoste,nu ma intreba cum se simte acel miros pentru ca,fiecare il defineste in diverse contexte pentru mine miroase a vara si a lavanda.Ma inec in aceste mirosuri,sorb adanc inca o gura din lacrimile amare ce inca se preling pe obraji,fix din inima.Hmm ei bine,inima este locul unde se nasc cele mai grele si frumoase,complicate si in aceleasi timp usoare si placute..Este vorba de roadele inimii,sentimentele!Ce apar inca de cand te nasti,dar atunci le porti doar pentru fiinta ce te-a adus in aceasta lume grea,dar cu toate astea atat de frumoasa si colorata.
Hai sa dansam cu fotografiile,sa ne reamintim de Trecutul ce ne-am dorit atat de mult sa il uitam din cauza a diferite circumstante!Dar nu este chiar asa,Trecutul,nu merita uitat caci fara el nu ai mai fi Tu aceasi persoana care esti astazi. Ne punem zilnic mii de intrebari, referitoare la ceea ce inseamna viata si existente noastra, dar cate raspunsuri reale, adevarate primim la toate aceste intrebari?Unde incep si unde ma termin EU? Aici sau in alta existenta ? Vom fi oare capabili vreodata sa aflam raspunsul?
 De ce o pasare este atat de libera in infinitul cerului,iar sufletele noastre sunt tinute in lanturi si osandite la durere?Toate aceastea sunt niste intrebari,fara raspunsuri...Dar cu toate astea durerea din interiorul meu se poate vindeca doar cu ajutorul unei inimi calde ce poate sa ma invete sa iubesc,dinou!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu